Trilliant-alustalla käytössäsi ovat keskeiset HRD-työkalut. Trilliantissa on erilliset näkymät HR:lle, tiiminvetäjälle ja yksilöille.

 

13

Trilliant-alustassa on mukana

 

  • Osaamisen johtamisen prosessi ja henkilökohtaiset kehittymispolut
  • Kehityskeskustelutyökalu
  • Digioppimisen työkalut
  • 360º-palaute esihenkilöille
  • Esihenkilön perehdytyssisällöt
  • Kehittymisnäkymät ja -raportit
  • Henkilöstön fiilispulssi
  • Oppimissisällöt yksilön urakehitykseen
  • Oppimissisällöt arvojen ja vastuullisuuden tukemiseen
Apple-iMac-24-Green 4
20-1

Osaamisen johtaminen 

Trilliantin avulla tuet osaamisen kehittämisen strategialähtöisyyttä, kun tavoitteiden suhde strategiaan on rakennettu sisään tiimien ja yksilöiden kehittymispolkuihin ja kehityskeskusteluprosessiin. 

14

Kehityskeskustelutyökalu

Trilliant ohjaa laadukkaaseen kehityskeskusteluun, jossa kehittyjä ja lähijohtaja keskustelevat tavoitteista ja oppimisesta hyvin valmistautuneina ja yksilö ymmärtää oman panoksensa merkityksen liiketoiminnan kokonaisuudelle. 

17-May-14-2024-07-50-06-2356-AM

Digioppimisen työkalut

Alustalla voit jaella ja seurata organisaation tärkeimpiä koulutuksia verkkokursseina. Ruby-tasoon kuuluu myös helppo verkkokurssityökalu koulutusten kustannustehokkaaseen suunnitteluun. 

 

15

360º-palautekysely

360º-palautekysely auttaa esihenkilöä ymmärtämään, miten hänen toimintansa näyttäytyy organisaatiossa ja panostamaan merkityksellisimpiin asioihin omassa kehittymisessään.

 

 

19-May-14-2024-07-50-06-6290-AM

Esihenkilön perehdytyssisällöt

Trilliant tarjoaa valmiita verkkokursseja esihenkilön perusosaamista tukemaan: perehdytystä ajanhallintaan ja muutosjohtamiseen sekä vinkkejä etäjohtamiseen. 

 

 

13

Kehittymisnäkymät

Trilliantin dashboardeilta johto ja HR pääsevät seuraamaan, miten strategisten osaamisten kehittäminen organisaatiossa etenee, missä mennään strategisten tavoitteiden osalta ja miltä henkilöstön fiilispulssin trendi näyttää. Yksilöllä ja tiiminvetäjällä on omat näkymänsä. 

12

Henkilöstön fiilispulssi

Missä tunnelmissa henkilöstö on juuri nyt ja miltä trendi näyttää? Fiilispulssi on kevyt tapa pysyä ajan tasalla organisaation yleisilmapiiristä ja ymmärtää, milloin tunnelmiin olisi syytä pureutua tarkemmin.

 

 

18-May-14-2024-07-50-06-7971-AM

Oppimissisällöt arvojen ja vastuullisuuden tukemiseen

DEI-verkkokurssi ohjaa monimuotoisuuden ja osallisuuden peruskäsitteiden pariin ja auttaa ymmärtämään tasa-arvon tärkeyttä työelämässä. Arvojen vahvistamiseen alusta tarjoaa keskustelutyökalun, jolla juurrutaan yhteistä ymmärrystä arvojenmukaisesta toiminnasta. 

 

 

16

Tulossa 💎

Yksilön urakehitystä tukeva oppimissisältö, joka auttaa pohtimaan omaa kasvua, motivaatiota ja vahvuuksia ja tekemään henkilökohtaisia kehittämissuunnitelmia. 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä 

Haluatko kuulla lisää Trilliant-alustasta osaamisen ja suorituksen johtamiseen? 

 

Keskustelemme mielellämme kanssasi, kartoitamme tilanteen ja esittelemme palvelua.